top of page
  • John Nouse

ALLE INWONERS ZIJN MAASTRICHTENAREN.

Maastricht Vooruit gaat met alle inwoners van Maastricht invulling geven aan een beter bestuur. Iedereen die verandering wil, die moet 16 maart gaan stemmen.

Samen voor ons mooie Maastricht.

Alle unieke wijken, de studenten en het bruisende Centrum, dat is onze Parel aan de Maas.

Maastricht Vooruit staat voor een pro-actieve en effectieve Gemeenteraad.

Die gaat werken aan Armoede, WMO, Wonen, de groeiende ongelijkheid, de leefbaarheid van alle wijken, studenten, milieu, cultuur. Procedures moeten eenvoudig, effectief en snel zijn. Dus een dienstbare overheid.


Geen vier jaar in een Gemeenteraad zitten. Er actief staan voor de belangen van alle burgers en ondernemers van Maastricht. Voor jong en oud. Die in Maastricht geboren of herboren zijn.

Team Maastricht Vooruit gaat er vier jaar de schouders onder zetten en mooie dingen doen.

Maastricht Vooruit heeft: geen landelijk partijbelang en geen onderlinge politieke partij afspraken.

Maastricht Vooruit is de frisse wind die een slapend zittende gemeenteraad actief maakt. Voor alle inwoners jong en oud, arm en rijk.

Wij zijn in dienst van alle inwoners van Maastricht, als gekozen Volksvertegenwoordigers en niet van politieke partijen of vrienden.

Maastricht Vooruit gaat daarin een belangrijke, verbindende rol spelen.

Maastricht Vooruit is een team betrokken Maastrichtenaren. Opgegroeid in de zgn. volksbuurt. Nu actieve burgers met hun eigen ervaring, kennis en doorzettingsvermogen.


John Nouse, Cor van Loo, Jef Raike, Roger Ravesteijn, Bart Blomberg, Sjeng Scheffer, Leticia Villar, Mario Theunnissen en onze nieuwe generatie Nastasia Lejeune en

Kenneth Keerssemeeckers.

Wij hebben besloten om de handschoen op te pakken voor alle burgers en ondernemers van Maastricht.


Onze website www.maastrichtvooruit.nl Bezoek, like en volg ons op onze Facebook pagina. Word lid, actief of ondersteunend of word donateur.


Maastricht Vooruit staat niet alleen. De partij wordt ondersteund door een landelijk netwerk van onafhankelijke lokale partijen.


John Nouse, lijsttrekker

www.maastrichtvooruit.nl

4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page