top of page
  • John Nouse

TEAM MAASTRICHT VOORUIT staat er voor JOUW.

Het kan beter in Maastricht. Dat wil jij toch ook. Ga 16 maart 2022 Stemmen.


Maastricht Vooruit is opgestart door John Nouse en Jef Raike. Maastricht Vooruit wordt nu aangevoerd door John Nouse, Cor Van Loo en Jef Raike, drie zéér ervaren en gedreven Maastrichtenaren. Ondersteund door onze raadsvolgers Roger Ravesteijn, Bart Blomberg, Nastasia Lejeune, Sjeng Scheffer, Leticia Villar, Mario Theunissen en Kenneth Keerssemeeckers. Wat zijn we trots op Maastricht, onze Parel aan de Maas.

Wat zijn we trots, dat we met ons Kandidaten Team en de steun van Maastrichtse inwoners en ondernemers deel nemen aan de Gemeenteraadsverkiezingen.

Wij staan er voor alle inwoners en ondernemers van Maastricht. De Gemeenteraad zit al te lang stil in Maastricht.

Onze eens zo bruisende stad, met zijn vele buurten/wijken. Die stelselmatig verwaarloosd zijn door het Gemeentebestuur van Maastricht.

Burgers en ondernemers die zich door het oerwoud van regels, formulieren en procedures een weg moeten zoeken. Een Gemeentelijk doolhof.

Maastricht Vooruit is voor de directe eenvoudige rechte weg. Met zo min mogelijk drempels. Een Toegankelijke Dienstbare Overheid.

Maastricht Vooruit is een team van ondernemers en burgers. Levensvechters. Jong en oud, allemaal met verschillende achtergronden.


Mario Theunissen is al jaren Mantelzorger. Leticia Villar is geboren in Filippijnen en 1982 Maastrichtenaar geworden. Heeft 20 jaar in AZM als Sterilisatie Assistente gewerkt. Is ervaringsdeskundig voor inburgering en 100% Maastrichtenaar. Sjeng Scheffer geen onbekende betrokken Maastrichtenaar, die de woonwagenbelangen weer op de agenda zet. Roger Ravesteijn ondernemer in hart en nieren. Heeft horeca, mkb, heugemerveld en MVV in zijn dna. Gaat Wijck en Centrum ontwikkeling nieuwe energie en visie geven.

Met onze jongste top kandidaten, Nastasia Lejeune en Kenneth Keerssemeeckers komen jonge frisse Maastrichtenaren de Gemeenteraad verrijken. De jeugd heeft de toekomst, zeker in Maastricht. De studentenstad aan de Maas. De nieuwe generatie in de Maastrichtse buurten moeten meer aandacht en een stem krijgen. Nastasia Lejeune is Leefstijl Mindset Coach en Sportinstructor. Welzijn, voeding, sport, mindset en budgetteren. Noodzakelijke ingrediënten voor gezondheid en gelukkig leven voor jong en oud. Kenneth Keerssemeeckers opgegroeid in WVV. Houd van de Maastrichtse Cultuur, Sport, Welzijn, heeft een MVV hart en bouwt actief mee aan de toekomst van Maastricht.

Maastricht Vooruit heeft een Sociaal Maatschappelijke Agenda. De thema’s Armoede, WMO, Wonen, MKB, Jeugd en Senioren, Milieu, Studenten, Welzijn, Cultuur, Sport en meer. Procedures inkorten en vereenvoudigen, een toegankelijke dienstbare overheid dat is een onderwerp in alle onderwerpen. Ons team overlapt en vult elkaar aan. Omdat alles niet los van elkaar gezien kan worden. De burgers en ondernemers moeten op nummer 1 staan, niet de ego’s van volksvertegenwoordigers.


Maastricht, Vooruit, WMO, armoede, schulden, wonen, sociaal, sport, welzijn, MVV, buurten, wijken, jeugd, senioren, studenten, burgers, ondernemers, maas.




30 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page