top of page

Doe mee en kies voor Maastricht Vooruit

Onderneem en kom in actie

Two Men Shaking Hands

Doneer je tijd

Dit is een van de eenvoudigste manieren om Maastricht Vooruit te helpen. Wij geloven, dat de beste manier om de initiatieven van Maastricht Vooruit succesvol te laten zijn, is het actief  meedoen en meedenken van inwoners. Dit is een eenvoudige en efficiënte manier om bij te dragen aan de verandering van het Maastrichtse bestuur en de vooruitgang in Maastrichtse gemeenschap. In Maastricht moeten de belangen van de burger en de ondernemer op nummer 1 staan. Neem vandaag nog contact met ons op. Ontdek hoe eenvoudig "Doneer je tijd" in zijn werk gaat.

Debit Card

Werk met ons samen

Maastricht Vooruit waardeert de vrijgevigheid en betrokkenheid van de mensen, winkeliers en overige ondernemers, met elke bijdrage aan 't Kretsje in Malpertuis. Hierdoor kunnen we steeds weer mensen echt drempelloos helpen in hun dagelijks levensbehoeften.
We gaan als Maastricht Vooruit met deze visie en inzet ook deelnemen in de Gemeenteraad van Maastricht. Dat gaat lukken als we op jouw ondersteuning en jouw stem mogen rekenen. Kom in actie en doe mee. Kies voor Maastricht Vooruit.

Volunteers Serving Food

Doe een gift

Wil je meedoen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Of je bent ondernemer in Maastricht, maar geen inwoner. Doe een gift of wordt lid van Maastricht Vooruit, neem de kans om ons actief financieel te ondersteunen.  Het is een geweldige manier om een bijdrage te leveren aan onze inzet en alle kleine beetjes helpen om een betere toekomst voor inwoners te realiseren in Maastricht. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

bottom of page